Elin Österberg

2013-04-28
21:29:26

Tack!
Kul att så många fortfarande går in på mig blogg även då själva bloggandet är dåligt. Ska försöka bli bättre! I helgen är det stall och jobb som stått på schemat. Som vanligt alltså. 
 
Har även haft några jobbiga stunder denna vecka. Det är då man märker vilka som är ens sanna vänner <3 Tack för att ni finns!
 
Och min underbara häst! Hon har varit en livsräddare denna vecka. Tack <3 
 
Imorgon börjar vi en ny vecka. Skönt. Måndag = jobbigt. Tisdag= jobb och middag hos cicki <3 onsdag= jobb. Sen ledig hela veckan. Ska spenderas med att träffa vänner och vara i stallet, ovanligt va? ;) 
 
Elin

2013-04-26
16:34:28

Mer bilder


2013-04-23
22:21:51

Bilder


2013-04-22
21:22:47

Riiiktigt dåligt dag.
Jajamensan.... Skit dag rent ut sagt. Orkar inte ens skriva om allt som hänt för då blir jag väl på dåligt humör igen.
 
Men iaf. Det gick bra med Idunn idag iaf. Är så trött på att alltid hämta en LERIG häst i hagen...Hon verkar tycka om att rulla sig... Men så är det :) Tur att hon är söt! 
 
Åh vad trött jag är på livet. 
 
Elin

2013-04-21
20:22:07

Söndag 21 april
Helgen har bjudit på SUPER fint väder! Så dessa två dagar har jag spenderat i stallet och på jobbet. Idunn har skött sig utmärkt! Igår red vi ut med två andra. Och DET var riktigt kul tyckte Idunn! Kul att tävla lite :) KUL att hon VILL springa <3
 
Idag körde vi lite markarbete/frihetsdressyr. Hon sprang lös brevid mig, stannade när jag stannade och ökade när jag ökade. DUKTIGA HÄST! Och i slutet av "passet" löshoppade vi lite. Först vägrade hon helt! Sen när hon kom på vad vi skulle göra tyckte hon att det va super kul! "mini bockade" med huvudet och såg sjukt glad ut! Ni vet som hästar gör när de tycket att något är roligt :) mitt hjärta <3
 
Imorgon händer det grejer. Ledig från jobbet men har en annan mycket jobbigare grej att göra. Ska inte tänka på det nu! Bara att åka dit och få det gjort! Som sagt inte tänka! 
 
Just nu kollar jag på solsidan och dricker cola zero. Hade varit gott med godis men är huvudet dumt får kroppen lida. Sen ska jag ta en LÅNG dusch med doftljus och allmänt mys! Bara ta hand om mig själv. Alldeles för längesedan och alldeles för sällan jag gör det.
 
Elin

2013-04-12
20:09:20

Bra dag!
idag har det varit en bra dag! Idunn va superduktig idag! Och jag fick tillbaka motivationen! Bästa ridpasset sedan den 1 fucking april ;) 
 
Har pysslat lite med mina ikoner på datorn idag. Detta är resultatet:
 
 
Elin

2013-04-11
22:40:03

Jobbig vecka
Har haft en väldigt stressig vecka! Massor på jobbet! Men eftersom att vi är bäst går allt i land tillslut ;) Men det är jobbigt att inte kunna äta lunch förrens halv tre.... Och gå på toa halv tre på em efter att ha kissat EN enda gång kl 06 på morgonen.... Men så är det ibland. Brukar inte vara så stressigt som det varit denna vecka. Så nu är jag ledig tre dagar, tror jaag? om inte fler..? DÅLIG KOLL! 
 
Men iaf hoppas på att nästa vecka är bättre :)  nu ligger jag i sängen med magont och tycker synd om mig själv :( inte nyttigt att stressa såhär. 
 
Bjuder på lite fina bilder..
 
Elin

2013-04-07
22:52:15

SKÄMS!
Förlåt för sjuuukt dålig uppdatering senaste tiden. Det är mycket som händer just nu. I måndags , alltså första april, hände en grej med min älskade häst. Händelsen tog hårdast på mig, som tur är. Men nu är det stabilt igen. 
 
I fredags hade vi personal fest, riktigt kul! Som alltid ;) Och ikväll hade jag kvälls fodring. Shit vad Idunn fäller! Kan stoppa en soffa med all päls. HAHA!
 
Så denna period på året är jag glad över att jag bara har en häst!! Man har päls ÖVERALLT! Skojar inte! Skulle nästan kunna betala någon för att borsta henne! 
 
Imorgon är det jobbet som kallar. Måste ta tag i lite jobbiga grejer där också. Som sagt en jobbig period nu. Men det är bara att försöka hålla sig flytande. 
 
Sitter just nu och kollar på Desperate Housewives. LOVE IT! Och vovvarna ligger i min säng och sover <3 skruttisarna. 
 
Elin